Ένας πολύτιμος συνεργάτης : Αποφράξεις Χολαργός

Ένας πολύτιμος συνεργάτης : Αποφράξεις Χολαργός

Εάν είστε κάτοχος κάποιας επιχείρησης ή έχετε ένα παλιό σπίτι ή σχεδιάζετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα καινούριο χώρο, πρέπει οπωσδήποτε να έρθετε σε επαφή με μια εταιρεία αποφράξεων.
Η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι πολύ σημαντικοί. Ο κύριος λόγος που δεν πρέπει να παραμελείτε την απόφραξη των αποχετεύσεων είναι το ότι χωρίς επαρκή καθαρισμό και συντήρηση μπορεί να δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα στο μέλλον. Είναι πολλά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εταιρεία Αποφράξεις Χολαργός. Ένας πολύτιμος συνεργάτης.

Ας αναφέρουμε μερικά από αυτά…

  • Όταν καθαρίζετε τακτικά τα αποχετευτικά σας δίκτυα, σίγουρα θα αποφύγετε φραγμένα και μπλοκαρισμένα σιφόνια και φρεάτια. Τα μπλοκαρίσματα αυτά είναι πολύ ενοχλητικά όταν κάνετε ντους ή όταν πλένετε τα πιάτα στο νεροχύτη. Το νερό δεν ρέει ελεύθερα μέσα στους αγωγούς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λιμνάζοντα νερά και πλημμύρες.
  • Περιορίζετε τις άσχημες μυρωδιές. Οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια τείνουν να έχουν οσμές που είναι δύσκολο να εξαλειφθούν. Αυτό συμβαίνει γιατί εκεί καταλήγουν πολλές φορές πουριά, υπολείμματα τροφών, τρίχες, λίπη και λάδια. Όμως, όταν γίνεται τακτικός καθαρισμός στο αποχετευτικό δίκτυο και στους αγωγούς καταφέρνουμε να μειώσουμε κατά πολύ την πιθανότητα των άσχημων οσμών.
  • Η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης σίγουρα θα αποτρέψει και τις ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης. Τα λιμνάζοντα νερά δημιουργούν μούχλα στους τοίχους και επιπλέον είναι εστίες μικροβίων και φορείς μεταδοτικών ασθενειών και αλλεργιών.

Ένας πολύτιμος συνεργάτης : η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Επίσης, μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα θα βοηθήσει ώστε να διαπιστωθούν τυχόν βλάβες στο δίκτυο και στους σωλήνες. Έτσι θα μπορέσετε να τις επιδιορθώσετε και να αποφύγετε άλλα μεγαλύτερα και πιο δαπανηρά προβλήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που καλείστε να αντιμετωπίσετε διαρροές που οφείλονται σε φραγμένους από ρίζες δέντρων και μπάζα ή σπασμένους σωλήνες. Με τη χρήση κάμερας, ένας επαγγελματίας της Αποφράξεις Χολαργός, μπορεί να δει μέσα στους σωλήνες σας και να καθορίσει την κατάσταση τους εγκαίρως.

Ένας πολύτιμος συνεργάτης : Αποφράξεις Χολαργός

Κάμερα σε φρεάτιο στο Χολαργό

Η κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης των Αποφράξεις Χολαργός είναι ένα ισχυρό διαγνωστικό μέσο. Επιτρέπει να βλέπετε όλα αυτά που έχουν συσσωρευτεί στους σωλήνες σας μέσα από μια ψηφιακή οθόνη. Έτσι ο τεχνικός της Αποφράξεις Χολαργός θα εντοπίσει εύκολα το πρόβλημα και θα το επιδιορθώσει με απόλυτη επιτυχία. Θα προσδιορίσει την ακριβή θέση της ζημιάς και που έχουν φράξει οι αγωγοί. Χωρίς τη χρήση της κάμερας, χάνεται πολύς χρόνος στην εικασία για το πού και ποιο θα είναι το πρόβλημα οπότε δεν επιτυγχάνεται η επίλυσή του.

Η Αποφράξεις Χολαργός δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία 40 χρόνια. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στέφονται με απόλυτη επιτυχία και η μεγαλύτερη εγγύησή της είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες της, κάτοικοι του Χολαργού.
Εξυπηρετεί καθημερινά, ολόκληρο το 24ωρο χωρίς διακοπές και αργίες. Χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας αποφρακτικά μηχανήματα και μέσα άντλησης υδάτων. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της είναι πάντα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν και να ανταπεξέλθουν και στην πιο απαιτητική και δύσκολη εργασία απόφραξης.
Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Χολαργός και μέσα σε 15 λεπτά θα βρίσκεται στο χώρο σας να φροντίσει την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσής σας όσο κανείς άλλος.

Tags: Αποφραξεις, απόφραξη, αποχετεύσεων, αποχέτευσης, δικτύου, Ένας πολύτιμος συνεργάτης, Καθαρισμός, κάμερα, συντηρήσεις, υπηρεσίες, φρεατίων, Χολαργος

About the Author

Είμαι ο Γιώργος Ηλίας. Έχω σπουδάσει φυσική. Είμαι ο υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας των υπηρεσιών μας. More from this author »

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top