Καθαρισμός αποχετεύσεων που μυρίζουν

Καθαρισμός αποχετεύσεων που μυρίζουν

Ένα από τα πρώτα, τα πιο αξιοσημείωτα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης είναι μια μυρωδιά που εκπέμπει από κάπου στο σπίτι. Η μυρωδιά μπορεί να παρουσιαστεί και πριν την αργή αποστράγγιση και είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη. Ένας καθαρισμός αποχετεύσεων θα δώσει τη λύση.

Βρώμικες αποχετεύσεις μέσα στο σπίτι

Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να παρατηρήσετε μια άσχημη μυρωδιά στο σπίτι σας. Το μπάνιο και η κουζίνα είναι οι πιο πιθανοί υπεύθυνοι. Με την τουαλέτα, το νεροχύτη, την μπανιέρα και το ντους να είναι επιρρεπείς σε βουλώματα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Καθαρισμός αποχετεύσεων που μυρίζουν

Καθαρισμός αποχετεύσεων που μυρίζουν

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη για να καθαρίσετε τον σωλήνα αποχέτευσης. Για τους νεροχύτες, γεμίστε τη λεκάνη με ζεστό νερό με ανάμειξη κάποιου λευκαντικού. Αφήστε το μίγμα να στραγγίσει αργά μέσα στους σωλήνες, αυτό θα πρέπει να καθαρίσει το μπλοκάρισμα και να εξαλείψει τη μυρωδιά. Για το μπάνιο ή το ντους, χύστε περίπου την ίδια ποσότητα του ίδιου μείγματος και αφήστε το να στραγγίσει μέσα από τους σωλήνες.

Αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη, μπορείτε να αναμίξετε τη σόδα ψησίματος με ξίδι και ζεστό νερό για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

Καθαρές αποχετεύσεις έξω από το σπίτι

Εάν περιπλανηθείτε στον κήπο ή κοντά σε ένα φρεάτιο έξω από το σπίτι σας και παρατηρήσετε μια μυρωδιά, τότε το πρόβλημα θα απαιτήσει πιθανώς λίγο περισσότερη προσοχή.

Στην περίπτωση των φρεατίων θα χρειαστείτε σίγουρα επαγγελματική βοήθεια. Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Χολαργός για την απόφραξη ή τον καθαρισμό της αποχέτευσης. Μια διάγνωση με κάμερα θα εντοπίσει τυχόν μπλοκαρίσματα ή βλάβες, οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να καθαριστούν ή να επισκευαστούν.

Τι μπορεί να προκαλέσει μυρωδιά στις αποχετεύσεις;

Η πιο συνηθισμένη αιτία για μια δύσοσμη αποχέτευση είναι μια παρεμπόδιση που προκαλείται από οργανική ύλη κολλημένη στον αγωγό. Στην κουζίνα, αυτό είναι συνήθως κομμάτια φαγητού, μαγειρικό λάδι και λίπος. Στο μπάνιο θα μπορούσαν να είναι τα μαλλιά, η συσσώρευση βρωμιάς ή το αποτέλεσμα της προσπάθειας να ξεπλύνουν ορισμένα αντικείμενα κάτω από την τουαλέτα – δηλαδή προϊόντα υγιεινής, βαμβάκι, υγρά μαντηλάκια, χαρτιά και άλλα πολλά.

Γενικότερα τα ζητήματα στην αποχέτευση θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από επαγγελματίες τεχνικούς. Επομένως επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Χολαργός αμέσως μόλις παρατηρήσετε τυχόν οσμές.

Η Αποφράξεις Χολαργός παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης αποστραγγιστικών αγωγών όταν τις χρειάζεστε περισσότερο. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις αποχετεύσεις μέσα ή γύρω από την ιδιοκτησία σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα διεξαγάγουμε μια σε βάθος επιθεώρηση προτού παράγουμε την καταλληλότερη λύση για το θέμα σας. Παρέχουμε επίσης μια υπηρεσία ταχείας ανταπόκρισης για να διατηρήσετε τις αποχετεύσεις σας να λειτουργούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

About the Author

Είμαι ο Γιώργος Ηλίας. Έχω σπουδάσει φυσική. Είμαι ο υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας των υπηρεσιών μας. More from this author »

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top