Αποφράξεις στη Φιλοθέη – 210 6000 500

Αποφράξεις Φιλοθέη. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα έχετε και θα ανταποκριθούμε άμεσα. Πραγματοποιούμε επίσης, προληπτικές προγραμματισμένες τακτικές συντηρήσεις έτσι ώστε η ροή των όμβριων και των λυμάτων να ρέουν ελεύθερα στις σωληνώσεις σας. Διαθέτουμε τον σύγχρονο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε φράξιμο. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην απομάκρυνση και αφαίρεση ριζών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Είμαστε σε θέση και ολοκληρώνουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών αποχέτευσης. Δεν υπάρχει εργασία που να μην αντιμετωπιστεί ολοκληρωτικά. Έχουμε τα εργαλεία, τον εξοπλισμό, τα οχήματα αλλά και το απίστευτο προσωπικό μας, που μας βγάζουν ασπροπρόσωπους σε κάθε εργασία. Προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και η ομάδα μας είναι πάντα ευγενική, ειλικρινής και κατατοπιστική.

Ο καθαρισμός και η απόφραξη της αποχέτευσης είναι για εμάς καθημερινές και τακτικές εργασίες, που όλες διενεργούνται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι φεύγοντας το συνεργείο από τον χώρο σας, η αποχέτευση θα είναι σαν καινούρια.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αποφράξεις Φιλοθέη

Στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας, έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση παρουσιαστεί. Για εμάς αυτό που προέχει είναι να κάνουμε το σωστότερο για τους πελάτες μας με βάση τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, είμαστε ευτυχείς να το κάνουμε.

Αποφράξεις Φιλοθέη

Αποφράξεις στη Φιλοθέη – Καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας!

Όταν λίπη, χαρτιά, τρόφιμα, είδη υγιεινής, απορρυπαντικά, ρίζες και φύλλα δέντρων, τρίχες μαλλιών, κ.α. συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες αποχέτευσης, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά για τους ιδιοκτήτες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρες, άσχημες μυρωδιές και τα λύματα να επιστρέφουν μέσα στον χώρο σας.

Για όλες τις ανάγκες του αποχετευτικού σας δικτύου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για Αποφράξεις στη Φιλοθέη στο 210 6000 500.

Η γενική συντήρηση και επιθεώρηση των σωληνώσεων αποτρέπει την εμφάνιση δυσάρεστων εκπλήξεων. Δυστυχώς, για πολλούς ανθρώπους, όταν αντιμετωπίζουν πρώτη φορά πρόβλημα με την αποχέτευση, μας καλούν όταν αυτό έχει ήδη γιγαντωθεί. Αν μας καλέσετε μόλις αντιληφθείτε και την παραμικρή ένδειξη, θα αποφύγετε πολλά.

Αποφράξεις και απομάκρυνση ριζών στη Φιλοθέη

Το νερό που βγαίνει από ρωγμή σωλήνα αποχέτευσης ή χαλαρό σύνδεσμο είναι μια πρόσκληση για τις ρίζες. Ο σωλήνας περιέχει νερό, οξυγόνο και αρκετά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η ρίζα. Όταν οι ρίζες εισχωρήσουν στο σωλήνα, διαστέλλονται σταδιακά για να γεμίσουν τον σωλήνα. Το νερό, τα περιττώματα και το χαρτί υγείας από την τουαλέτα σας κολλάνε όταν φτάνουν στην ανάπτυξη της ρίζας. Όταν αυτά συσσωρευτούν σε ένα σημείο, υπάρχει πλήρης απόφραξη του σωλήνα με αποτέλεσμα την αργή αποστράγγιση ή την υπερχείλιση και την επιστροφή νερών και λυμάτων στο χώρο σας.

Οι ρίζες των δέντρων στον σωλήνα αποχέτευσης μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε θραύση. Όταν οι ρίζες των δέντρων λαμβάνουν αρκετά θρεπτικά συστατικά, μπορούν να αναπτυχθούν για να γεμίσουν τον σωλήνα και να ασκήσουν υπερβολική πίεση σε αυτόν. Αυτή η πίεση μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο του σωλήνα.

Στην περίπτωση απόφραξης από ρίζες ένας επαγγελματίας είναι η ιδανική λύση για να χειριστεί κάτι τόσο τεχνικό όσο ένας φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης. Εκτός από το γεγονός ότι αυτό σας γλιτώνει από πολύ άγχος, λύνετε επίσης πλήρως το πρόβλημα. Ένας τεχνικός μπορεί να πραγματοποιήσει επιθεώρηση με κάμερα αποχέτευσης για να εξακριβώσει το σημείο που βρίσκονται οι ρίζες, πως έχουν αναπτυχθεί έτσι ώστε να διορθώσει αμέσως το πρόβλημα, επιλέγοντας τη βέλτιστη μέθοδο.

Διαθέτουμε ριζοκοπτικούς μηχανισμούς και εξειδικευμένα εργαλεία απομάκρυνσης ριζών τα οποία με τους κατάλληλους χειρισμούς από τους τεχνικούς μας απελευθερώνουν τους αποχετευτικούς σωλήνες σας από φραγές που προκαλούν οι ρίζες.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Αποφράξεις Φιλοθέη

Εκτός από τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης προσφέρουμε και προληπτικές συντηρήσεις με προκαθορισμένα ραντεβού ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό βέβαια πάντα εξαρτάται από τη χρήση που γίνεται, την κατάσταση αλλά και την παλαιότητα της αποχέτευσης σας. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις θα καθορίσουμε μαζί την τακτικότητα των επισκέψεών μας.

Αποφράξεις Φιλοθέη

Αποφράξεις και απομάκρυνση ριζών στη Φιλοθέη

Εάν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ μια βουλωμένη αποχέτευση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, γνωρίζετε την απογοήτευση και την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει. Με τις παραδοσιακές μεθόδους αποφράξεως των αποχετεύσεων, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί τι προκαλεί την απόφραξη. Σε μία δύσκολη περίπτωση ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι η τέλεια λύση. Αυτή η καινοτόμος μέθοδος περιλαμβάνει την εισαγωγή μιας μικρής κάμερας στο σύστημα αποχέτευσης για να επιθεωρήσει την κατάστασή του. Η κάμερα καταγράφει βίντεο από το εσωτερικό του συστήματος αποχέτευσης, επιτρέποντας στους τεχνικούς μας να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν φράξιμο.

Επιπλέον, οι τεχνικοί μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το υλικό για να προσδιορίσουν τον καλύτερο τρόπο επίλυσης του προβλήματος. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία κάμερας, μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία του λάθους όταν προσπαθείτε να αποφράξετε μια αποχέτευση και να εντοπίσετε και να επιλύσετε γρήγορα τυχόν μπλοκαρίσματα.