ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ – 210 6000 500

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων: Δύο από τις κύριες αιτίες που οι αποχετεύσεις βουλώνουν, είναι η κακή χρήση και η έλλειψη συντήρησης. Για παράδειγμα, τα λίπη μέσα σε ένα σύστημα αποστράγγισης μπορούν να προληφθούν και η κατάσταση ενός συστήματος αποστράγγισης μπορεί να παρακολουθείται και να συντηρείται από τις τακτικές επισκέψεις μας. Η χρήση του χαρτιού σε πολλές μορφές του, για να καθαρίσει, αποτελεί ρουτίνα. Χαρτιά, μωρομάντηλα, είδη υγιεινής είναι μερικά παραδείγματα. Παρά τα όσα οι κατασκευαστές λένε, δηλαδή ότι το αποχετευτικό δίκτυο δεν έχει σχεδιαστεί για να διαλύει τέτοιου είδους αντικείμενα. Είναι λογικό μετά από ένα χρονικό διάστημα, όλα αυτά να συσσωρεύονται και να προκαλούν μπλοκαρίσματα. Καλέστε μας στο 210 6000 500.

Ο καθαρισμός και η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης αποτρέπει τη συσσώρευση του λίπους, χαρτιών, ριζών δέντρου και μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα αποστράγγισης λειτουργεί αποτελεσματικά. Ένα αποτελεσματικό σύστημα δεν αποτελεί αιτία ανησυχίας, ένα σύστημα αποστράγγισης όμως που έχει ξεχαστεί και δεν συντηρείται, θα επιδεινωθεί και πιστέψτε μας η ταλαιπωρία και η βλάβη είναι θέμα χρόνου. Η τακτική συντήρηση προλαμβάνει τα προβλήματα, πριν εξελιχθούν σε πολύ άσχημα και με αυξημένα κόστη.

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Αναλαμβάνουμε:

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

σε πολυκατοικίες. σχολεία, εργοστασιακούς χώρους, αθλητικές εγκατάστασης, δημόσια κτίρια, στρατόπεδα, νοσοκομεία, κ.α.

Δείτε τις πρόσφορες απόφραξης στο Χολαργό

Η διαδικασία στις συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Πραγματοποιούμε συμβόλαια συντήρησης σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο, σε κάθε οίκημα του οικιακού, εμπορικού και δημόσιου τομέα. Κάθε μία από τις συμβάσεις μας αξιολογείται μεμονωμένα για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο, με βάση τον σχεδιασμό της εγκατάστασης, της χρήσης, της παλαιότητας, των ιδιαιτεροτήτων και των απαιτήσεων σας. Μην καθυστερείτε, καλέστε μας τώρα και ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει και θα συζητήσετε από κοντά όλες τις παραμέτρους. Εμείς θα φροντίσουμε για κάθε θέμα που αντιμετωπίζετε με επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο. Η πρόληψη είναι πάντα αυτή που θα σας σώσει! Προσφέρουμε επίσης: