ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Τα έντομα μπορούν να αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς. Για αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών απολυμάνσεων να είναι προσαρμοσμένο στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Για παράδειγμα, κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων: Οι σκώροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τα ρούχα και γενικότερα υφάσματα. Οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία. Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Καλέστε μας στο 210 6000 500.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με τους κινδύνους που αυτά ενέχουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες και το είδος της επιχείρησής σας. Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα. Για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμανσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες. Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήκες, σκορπιούς, σκώρους, ψαράκια, ψαλίδες, σκαθάρια κ.α. Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα για απολύμανση, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας ριζικά και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και σας παρέχει πιστοποιητικό απολύμανσης.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Τα προβλήματα με τις κατσαρίδες είναι δύσκολα. Οι κατσαρίδες βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό. Απολιθώματα έχουν δείξει σημάδια κατσαρίδων που φτάνουν μέχρι 350 εκατομμύρια χρόνια. Δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν τόσο πολύ σε αυτόν τον πλανήτη, αν δεν ήταν δύσκολο να σκοτωθούν. Οι ειδικοί μας ξέρουν πώς να σας απαλλάξουν από τις κατσαρίδες, καθώς αποτελεί μία από τις ειδικότητές μας. Οι πιστοποιημένοι και εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα μπορούν να ελέγξουν το σπίτι σας και τις περιοχές γύρω από την ιδιοκτησία σας και να προσδιορίσουν από πού προέρχονται. Μπορούμε να εξαλείψουμε την προσβολή χρησιμοποιώντας τις σωστές μεθόδους για το σπίτι και την οικογένειά σας. Κάποια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Οι γερμανικές κατσαρίδες είναι το ταχύτερο αναπαραγωγικό είδος. Ένα μόνο θηλυκό και οι απόγονοί του μπορούν να παράγουν πάνω από 30.000 παράσιτα εντός ενός έτους.
  • Οι κατσαρίδες μπορούν να ζήσουν οπουδήποτε από 2 εβδομάδες έως 2 μήνες χωρίς τροφή ή νερό ανάλογα με το είδος.
  • Σημαντικοί κίνδυνοι για την υγεία προκαλούνται από τις κατσαρίδες που μολύνουν τα τρόφιμα και προκαλούν κρίσεις άσθματος και αλλεργικές ασθένειες.
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Υιοθετούμε μια πλήρως ολοκληρωμένη απολύμανση για κατσαρίδες. Μόλις ένα μέλος της ομάδας εξολόθρευσης αντιληφθεί από πού εισέρχονται οι κατσαρίδες, θα βρούμε άμεσες λύσεις που θα τις εμποδίσουν να επιστρέψουν. Θυμηθείτε, ότι ένας επαγγελματίας για την απολύμανση για κατσαρίδες είναι η απόλυτη και σίγουρη λύση, για να απαλλαγεί πλήρως το σπίτι ή το κτίριο που έχει μολυνθεί. Οι κατσαρίδες είναι κυρίως νυκτόβιες. Οπότε αν αρχίσετε να τις βλέπετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, καλέστε μας αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι η μόλυνση είναι μάλλον μεγάλη ή ότι η φωλιά τους έχει διαταραχθεί για οποιονδήποτε λόγο και βρίσκεται σε κίνδυνο. Προσφέρουμε επίσης:

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια είναι μοναδικά δύσκολο να εντοπιστούν και να αφαιρεθούν λόγω του μικρού τους μεγέθους. Ενώ μερικές εισβολές μυρμηγκιών μπορούν να αντιμετωπιστούν με απλά μέσα, άλλες καταστάσεις είναι αρκετά σοβαρές και απαιτούν υπηρεσίες επαγγελματικής αντιμετώπισης των μυρμηγκιών. Ακόμα κι αν τα μυρμήγκια είναι μικροσκοπικά, είναι εξαιρετικά καταστροφικά. Εισέρχονται συχνά στο σπίτι χωρίς να παρατηρηθούν και αρχίζουν να δημιουργούν σήραγγες στο μεγέθος ενός μολυβιού σε όλη τη δομή του σπιτιού σας. Η απολύμανση για μυρμήγκια πρέπει να διεξάγεται σωστά με τα κατάλληλα σκευάσματα, εξοπλισμό και εκπαίδευση. Οι υπηρεσίες απεντόμωσης μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα.

Όταν δεχτείτε εισβολή από μυρμήγκια στον χώρο σας, αυτό δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Αυτή είναι μία περίπτωση, συχνά απογοητευτική όταν αυτά τα έντομα οικοδομήσουν μια φωλιά στην ιδιοκτησία σας. Η αφαίρεση αυτών των εντόμων μπορεί να είναι μια ευαίσθητη διαδικασία, οπότε χάρη στις υπηρεσίες ανίχνευσης και απομάκρυνσης εντόμων μπορεί να τη χειριστεί γρήγορα και προσεκτικά. Ααντιμετωπίζουμε όλα τα είδη μυρμηγκίων που εισβάλλουν στα σπίτια της Αττικής. Η ομάδα αντιμετώπισης παρασίτων μας είναι εξοπλισμένη για απολύμανση για μυρμήγκια. Αν έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα με μυρμήγκια και θα θέλατε την εμπειρία και την κατάρτιση των επαγγελματιών απολυμαντών της, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για όλες τις υπηρεσίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης.

Απολύμανση για κουνούπια

Τα κουνούπια επισκέπτονται τη χώρα μας από την άνοιξη και μετά ενώ το φαινόμενο παρουσιάζει έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Ελλάδα μας, είναι τόπος με ζεστό κλίμα και υψηλά ποσοστά υγρασίας. Τα κουνούπια δεν θέλουν κάτι άλλο. Γι αυτό καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φροντίζετε ώστε να μην μαζεύονται νερά στους χώρους σας. Από τα κουνούπια, τσιμπάνε μόνο τα θηλυκά και είναι πιο δραστήρια κατά τις πρώτες πρωινές ώρες ή κατά το σούρουπο. Γι αυτό, αν έχετε φυτά και άνθη, σας συμβουλεύουμε να τα ποτίζετε πάντα το πρωί. Υπάρχουν ορισμένες μυρωδιές οι οποίες είναι απωθητικές για τα κουνούπια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως η λεβάντα, το λεμόνι και η σιτρονέλα. Όμως, η πιο αποτελεσματική λύση ενάντια στα κουνούπια είναι ο συχνός ψεκασμός με απολυμαντικά προϊόντα. Με την απολύμανση για κουνούπια επιτυγχάνουμε τη μείωση του πληθυσμού τους σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τα κουνούπια δεν είναι μόνο ενοχλητικά επειδή μας τσιμπάνε και γεμίζουμε εξανθήματα που συνοδεύονται από κνησμό. Πολλά είδη κουνουπιών μεταφέρουν μικρόβια και μεταδίδουν διάφορες ασθένειες. Κάποιες από αυτές μάλιστα, είναι πολύ επικίνδυνες και σοβαρές. Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί και αντιμετωπίζουν και αυτοί διάφορα θέματα υγείας εξαιτίας των κουνουπιών. Ο ψεκασμός για την απολύμανση για κουνούπια των χώρων είναι αναγκαία ενέργεια για την αντιμετώπισή τους. Δραστηριοποιούμαστε στο συγκεκριμένο χώρο πάρα πολλές δεκαετίες. Χρησιμοποιεί τελευταίας γενιάς σκευάσματα με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Είναι όλα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ώστε να είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζώα και τα φυτά. Αρκεί να δοκιμάσετε έστω μια φορά και θα δείτε σίγουρα μεγάλη διαφορά στον πληθυσμό των κουνουπιών που έχουν εισβάλει στο χώρο σας. Καλέστε μας σήμερα και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε κάθε απορία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί είναι έντομα που δεν πετούν αλλά όμως μπορούν να σκαρφαλώσουν παντού. Περπατάνε πάρα πολύ γρήγορα και αν εισχωρήσουν στο χώρο σας, είναι ικανοί να βρίσκονται ακόμα και πάνω σε τοίχους και ταβάνια. Το χρώμα τους είναι καφετί και έχουν ωοειδές σχήμα. Όταν τρέφονται με αίμα, τότε κοκκινίζουν. Οι κοριοί συνήθως δεν γίνονται εύκολα αντιληπτοί. Αυτό συμβαίνει γιατί κρύβονται μέσα σε χαραμάδες και γωνίες και συνήθως εντοπίζονται από τα τσιμπήματα που προκαλούν στους ανθρώπους και στα ζώα. Επίσης, οι κόκκινες ή καφέ κηλίδες από αίμα πάνω σε στρώματα είναι μία ακόμη ένδειξη. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, η παρουσία τους θα γίνει αντιληπτή και από μια χαρακτηριστική οσμή που αφήνουν στο περιβάλλον που κινούνται και δρουν ειδικότερα σε χώρους που δεν αερίζονται.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Για να απαλλαγείτε από τα παράσιτα αυτά, χρειάζεται να γίνει απολύμανση για κοριούς. Δυστυχώς οι κοριοί δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με κανέναν άλλο τρόπο πάρα μόνο από επαγγελματίες τεχνικούς. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας απολυμάνει το χώρο και να σας απαλλάξει οριστικά από την παρουσία τους. Για την απολύμανση για κοριούς χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές και προϊόντα εγγυημένα και ασφαλή για την υγεία σας. Θα τους εξοντώσουμε με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Απαλλαγείτε από τους κοριούς χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου και χαρείτε ξανά το σπίτι σας καθαρό και απολυμασμένο.

Απολύμανση για ψύλλους

Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν τους κοριούς με τους ψύλλους. Όμως αυτές οι δύο κατηγορίες εντόμων, διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους. Το τσίμπημα του ψύλλου το καταλαβαίνουμε συνήθως επί τόπου, συνοδευόμενο από πόνο. Επίσης, σε αρκετούς ανθρώπους μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Οι ψύλλοι ευθύνονται πολλές φορές για μολυσματικές ασθένειες, δερματίτιδες και αλλεργίες. Τα σημάδια τους μοιάζουν πολύ με αυτά των κουνουπιών όμως, τα συναντάμε συνήθως από τη μέση και κάτω. Οι ψύλλοι μεταφέρονται σε ένα χώρο συνήθως από τη γάτα. Ωστόσο, ψύλλους μπορεί να μεταδώσει και ο άνθρωπος αλλά και σκύλος. Τα συγκεκριμένα έντομα έχουν την ικανότητα να πηδάνε πολύ ψηλά. Αυτό διευκολύνει πολύ στη μεταφορά τους από ένα χώρο σε κάποιον άλλο. Εξαιτίας αυτού, μπορούμε να τους συναντήσουμε παντού. Σε σχολεία, ξενοδοχεία, σπίτια, στρατόπεδα, μέσα μαζικής μεταφοράς, οπουδήποτε!! Όταν παρουσιαστούν ψύλλοι στο χώρο σας θα πρέπει να δράσετε πάρα πολύ γρήγορα.

Ο λόγος είναι ότι οι ψύλλοι πολλαπλασιάζονται τάχιστα και αν δεν φροντίσετε έγκαιρα, θα γεμίσετε σε πολύ λίγο χρόνο, παντού. Οι μέθοδοι για την απολύμανση για ψύλλους δεν μπορούν να είναι ερασιτεχνικές. Μπορεί στο εμπόριο να βρίσκετε σκευάσματα εξόντωσης ψύλλων και να σας υπόσχονται θαύματα όμως αυτό δεν ισχύει. Εδώ χρειάζεται να δράσει μια πολύ έμπειρη εταιρεία απολυμάνσεων. Η εταιρεία μας λειτουργεί και δρα στο χώρο των απολυμάνσεων πάρα πολλά χρόνια. Εξειδικεύεται στην καταπολέμηση και εξόντωση εντόμων και ειδικότερα στην απολύμανση για ψύλλους. Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί της είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποτελεσματικά και ασφαλή για την υγεία τη δική σας και των κατοικίδιών σας. Θα καταπολεμήσουμε όχι μόνο τους ενήλικες ψύλλους αλλά θα εντοπίσει τις εστίες τους και θα εξοντώσει και τα αυγά αυτών. Με δύο σωστές εφαρμογές απολύμανσης και υποκαπνισμό, θα ξενοιάσετε μια για πάντα!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Για παράδειγμα, ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση. Ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση, προκαλώντας φθορές στις εγκαταστάσεις έως και οδηγώντας σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση. Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα για απολύμανση για ποντίκια στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου. Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Οι τεχνικοί της θα έρθουν γρήγορα στο χώρο σας και θα τον επιθεωρήσουν. Μέσα σε λίγο χρόνο θα ανακαλύψουν τις φωλιές και στη συνέχεια θα τοποθετήσουν παγίδες με κόλλα ή δολωματικούς σταθμούς σε καίρια σημεία των χώρων σας. Δεν θα αποκλείσουν βόθρους και αποχετεύσεις γιατί είναι το νούμερο 1 σημείο για να εμφανιστούν ποντίκια. Εκεί θα δράσουν με συγκεκριμένα υποκαπνιστικά σκευάσματα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για ποντίκια είναι απόλυτα ασφαλή και εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς. Κάθε εργασία απολύμανσης, συνοδεύεται από πιστοποιητικό που αναγράφει λεπτομερώς τι εφαρμόστηκε κατά την μυοκτονία. Επικοινωνήστε σήμερα και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Εδώ και κάποιους μήνες, ο νέος κορωνοϊός ήρθε και στη δική μας χώρα. Μια καινούρια μάστιγα για ολόκληρη την ανθρωπότητα αποτελεί η πανδημία του covid-19. Ξεκίνησε στα τέλη του Δεκέμβρη του έτους 2019 στην Κίνα και λόγω της υψηλής μεταδοτικότητάς του σε λιγότερο από δύο μήνες πέρασε στην Ευρώπη. Χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία αντιμετώπισαν ένα τεράστιο πρόβλημα με πάνω από 1000 κρούσματα κάθε ημέρα. Αν και στη χώρα μας η κατάσταση κρίνεται ελεγχόμενη, θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας ώστε να αποφύγουμε όσο μπορούμε τη διασπορά του ιού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η Επιστημονική Κοινότητα, συνιστούν πέντε βασικά μέτρα. Τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους, καλή και συχνή υγιεινή των χεριών, συνεχή αντισηψία και σωστή απολύμανση σε χώρους και επιφάνειες. Αν το καλοσκεφτείτε, είναι γεγονός ότι καθημερινά κυκλοφορούμε σε πάρα πολλούς χώρους και αν δεν προσέξουμε παραμονεύει ο κίνδυνος να μολυνθούμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η μετάδοση του covid-19, γίνεται με τα σταγονίδια που απελευθερώνονται όταν βήχουμε, μιλάμε ή φτερνιζόμαστε. Ο χρόνος παραμονής τους επάνω στις επιφάνειες δεν είναι ακόμη γνωστός ωστόσο, η αντιμετώπισή τους γίνεται με μικροβιοκτονία – απολύμανση. Εξειδικευόμαστε στη μικροβιοκτονία και την απολύμανση για κορωνοϊό σε κάθε χώρο. Με την εμπειρία της προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες απολύμανσης. Τα συνεργεία της αποτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί για την απολύμανση για κορωνοϊό είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προσφιλή στο περιβάλλον και ασφαλή προς τη δημόσια υγεία. Οι απολυμάνσεις της συνοδεύονται όλες από επίσημο πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες – γεωπόνους – συνεργάτες της εταιρείας. Καλέστε σήμερα κιόλας χωρίς να χάνετε επιπλέον χρόνο και ενημερωθείτε σχετικά. Τηρώντας όλα τα μέτρα θα βγούμε σίγουρα νικητές απέναντι σε αυτόν τον αόρατο εχθρό!