Απόφραξη Λεκάνης

Απόφραξη Λεκάνης 210 6000 500

Απόφραξη Λεκάνης
Απόφραξη Λεκάνης

 

Η εταιρεία μας προσφέρει ειδικευμένες υπηρεσίες  στις αποφράξεις λεκανών και αποφράξεις παντός τύπου. Δραστηριοποιείται στο χώρο της απόφραξης λεκάνης από το 1967. Διαθέτει την εμπειρία και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Δρα ταχύτατα άλλα και με ακρίβεια λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία απόφραξης λεκάνης διαθέτουν το υψηλότερο  επίπεδο εκπαίδευσης. Σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται την αποτελεσματικότητά τους στις αποφράξεις λεκανών και αποφράξεις παντός τύπου.

Οι τουαλέτες είναι ίσως το πιο υποτιμημένο σημείο στο σπίτι. Αλλά όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα απαιτεί και θα χρειαστεί να δώσετε την μεγαλύτερη προσοχή.

Γνωρίζουμε ότι όταν παρουσιάζεται μια βουλωμένη αποχέτευση λεκάνης είναι μια άσχημη κατάσταση που πρέπει να λυθεί άμεσα. Δυστυχώς όταν η λεκάνη ή οποιοδήποτε κομμάτι του μπάνιου μας βουλώσει η κατάσταση που επικρατεί είναι φορτισμένη και προκαλείται μεγάλη αναστάτωση. Ιδίως όταν αυτό συμβεί τα ξημερώματα ή σε μια γιορτή που κάνετε στο σπίτι σας. Μην αγχώνεστε και μην ανησυχείτε! Καλέστε την εταιρεία μας  στο 210 6000 500 και ένα από τα εξοπλισμένα και εξειδικευμένα συνεργεία μας θα έρθει κατόπιν της κλήσης οποιαδήποτε ώρα και ημέρα.

 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

Οι πιο συνήθεις λόγοι που οδηγούν σε μια βουλωμένη αποχέτευση λεκάνης τουαλέτας είναι:

  • μωρομάντηλα
  • χαρτί τουαλέτας
  • λίπη
  • τρίχες
  • σαπούνι κ.α.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ
καθαρή μετά από απόφραξη τουαλέτα

Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας αφρόζο ή κάποιο άλλο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Η Αποφρακτική εταιρεία ΛΕΚΑΝΗΣ  εργάζεται από το 1967, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές!

Αποφράξεις ΛΕΚΑΝΗΣ

Για αποφράξεις λεκάνης προσφέρουμε  ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!