ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αντιμετωπίζετε βουλωμένες αποχετεύσεις που απλά δεν ξεβουλώνουν; Είναι άσχημο και ανθυγιεινό να έχετε λιμνάζοντα νερά στο νεροχύτη ή στο ντους ή στο πάτωμά σας. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ που παρέχουμε είναι υψηλού επιπέδου ώστε να είναι εγγυημένη η άριστη λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Πέραν του περιστασιακού καθαρισμού αποχέτευσης, προσφέρουμε και προληπτικές συντηρήσεις αποχετεύσεων με τακτικό προγραμματισμένο καθαρισμό

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ με πιεστικό υδροβολής

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι η διαδικασία κατά την οποία αφαιρούνται όλα τα υλικά που προσκολλώνται στα τοιχώματα των σωληνώσεων αλλά και αντικείμενα που εμποδίζουν την ομαλή ροή του νερού ή φράζουν τελείως την αποχέτευση και προκαλούν αργή αποστράγγιση, λιμνάζοντα νερά αλλά και επιστροφή νερών και λυμάτων.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - sewer jetting

Η βασικότερη μέθοδος καθαρισμού είναι ο μηχανισμός με πιεστικό υδροβολής, κατά την οποία εκτοξεύεται νερό με μεγάλη πίεση συμπαρασύροντας όλα τα υλικά όπως συσσωματώσεις από λάδια και λίπη, τρίχες, προϊόντα υγιεινής, φερτά υλικά μικροαντικείμενα κ.λ.π. Με τον κατάλληλο χειρισμό, από τους ειδικούς τεχνικούς μας αποχέτευσης, επιτυγχάνεται ο πλήρης ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ και σας παραδίδουμε πεντακάθαρες σωληνώσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε παράγοντες όπως η παλαιότητα της αποχέτευσης, τα υλικά κατασκευής, η διατομή των σωλήνων, η αποχετευτική δομή, ο περιβάλλον χώρος, έτσι ώστε Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ να ολοκληρωθεί με ασφάλεια για το σπίτι σας και χωρίς φθορές ιδιαίτερα στους επιβαρυμένους και ευαίσθητους σωλήνες.

ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 • Λιμνάζοντα νερά;
 • Αργή αποστράγγιση;
 • Δυσάρεστες οσμές;
 • Γουργουρίσματα;
 • Βρεγμένα σημεία στο πάτωμα;
 • Υπερχειλίσεις;

Όλα αυτά είναι συνηθισμένα συμπτώματα που φανερώνουν μία βουλωμένη αποχέτευση. Αν ανεβαίνει νερό σε νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες, είναι πολύ πιθανόν να οφείλεται σε κάποιο βούλωμα. Υο αργό άδειασμα νερού είναι ένα άλλο ενδεικτικό σύμπτωμα μιας φραγμένης αποχέτευσης, καθώς το νερό χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποστραγγιστεί. Εάν αναδύεται δυσοσμία από τους σωλήνες αποχέτευσης, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας. Οι γάργαροι ήχοι από τους σωλήνες είναι μία ένδειξη βουλωμένης αποχέτευσης. Αν παρατηρήσετε νερά στο πάτωμα ή ξεχειλισμένα νερά δίπλα στα αποχετευτικά σημεία, ίσως είναι ένα βούλωμα που προκαλεί υπερχείλιση νερού και διαρροή σε κοντινές σημεία. Η γνώση αυτών των συνηθισμένων ενδείξεων μιας μπλοκαρισμένης αποχέτευσης είναι σημαντική για τις άμεσες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί μεγαλύτερη ζημιά αλλά και να διασφαλισθεί η σωστή λειτουργικότητα του αποχετευτικού συστήματος.

Ξεχείλισμα και επιστροφή νερών

Εάν δείτε ότι το νερό ξεχειλίζει από τούς νεροχύτες της κουζίνας ή τις αποχετεύσεις, μπορεί να είναι ένδειξη μπλοκαρισμένης αποχέτευσης. Η αδιαφορία αυτού του προβλήματος θα δημιουργήσει αίγουρα πολλά προβλήματα. Όταν το νερό δεν αποστραγγίζεται στις αποχετεύσεις ή όταν βλέπετε νερό να συγκεντρώνεται κοντά σε αποχετεύσεις, είναι καιρός να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες για να ξεβουλώσετε την αποχέτευση. Είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί άμεσα για να μην προκληθούν επιπλέον προβλήματα. Ο καθαρισμός της αποχέτευσης το ταχύτερο είναι πολύ σημαντικό όταν αρχίσει να ξεχειλίζει νερό. Αυτό το πρόβλημα δεν πρέπει να επιδεινωθεί γιατί τα κόστη θα είναι υψηλότερα. Συνήθως τα παλαιότερα αποχετευτικά συστήματα είναι πιο ευάλωτα σε μπλοκαρίσματα εξαιτίας της συσσώρευσης συντριμμιών ή από τις ρίζες των δέντρων. Σας εγγυόμαστε αποτελεσματική και άμεση λύση στις βουλωμένες αποχετεύσεις.

Αργή αποστράγγιση

Το νερό κανονικά πρέπει να αποστραγγίζεται από όλα τα αποχετευτικά σημεία του σπιτιού Αυτό το αποκρουστικό θέαμα είναι ένα προφανές σημάδι βουλωμένης αποχέτευσης. Η αργή αποστράγγιση νερών και λυμάτων στην αποχέτευση δημιουργείται από τη συσσώρευση υπολειμμάτων και σκουπιδιών ή την κακή χρήση τουαλετών και νεροχυτών. Εάν δεν αντιμετωπιστούν, ενδεχομένως να προκαλέσουν πιο σοβαρά βουλώματα. Μπορείτε να μας καλέσετε άμεσα για επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης.

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό των βουλωμένων αποχετεύσεων και στη διασφάλιση της σωστής ροής νερού. Οι έμπειροι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν εξελιγμένες τεχνικές όπως ο καθαρισμός αποχέτευσης και η συντήρηση αποχετεύσεων για την εξάλειψη τυχόν εμπλοκών. Είτε πρόκειται για νεροχύτη κουζίνας, για αποχετεύσεις μπάνιου ή αποχετεύσεις δαπέδου ή φρεάτια ή υδρορροές, είσαστε καλυμμένοι. Η ομάδα μας είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να χειρίζεται όλους τους τύπους βουλωμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούνται από ρίζες δέντρων. Με την υπηρεσία άμεσης επέμβασης, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να λύσουμε το πρόβλημά σας ταχύτατα.

Πείτε αντίο στην αργή αποστράγγιση και καλωσορίστε την ομαλή, γρήγορη ροή του νερού. Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες τις ανάγκες καθαρισμού αποχέτευσης. Μην αφήνετε τα βουλώματα να διαταράσσουν την καθημερινότητά σας — θα τα φροντίσουμε εμείς για εσάς.

Δυσάρεστες οσμές που αναδύονται από την αποχέτευση

Η δυσοσμία που βγαίνει από τους σωλήνες αποχέτευσης είναι συνήθως μία βέβαια ένδειξη βουλωμένης αποχέτευσης. Εάν μυρίζετε άσχημες μυρωδιές στις αποχετεύσεις, ήρθε η ώρα να δράσετε ώστε να τις ξεβουλώσετε. Αυτές οι δυσάρεστες οσμές μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικές και να επηρεάσουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα του σπιτιού σας. Μην αφήνετε τη δυσωδία να μείνει άλλο. Επιλέξετε τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων για να απαλλαγείτε από τις οσμές μια για πάντα. Είτε πρόκειται για τον νεροχύτη της κουζίνας, τις αποχετεύσεις του μπάνιου, τις αποχετεύσεις της τουαλέτας ή τις αποχετεύσεις ρούχων, το φράξιμο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα δυσάρεστες οσμές να διαπερνούν το σπίτι σας. Ξεβουλώνοντας τις αποχετεύσεις, μπορείτε να αποκαταστήσετε τον καθαρό αέρα και να εξαλείψετε την ενόχληση που προκαλούν οι οσμές.

Αιτίες βουλωμένης αποχέτευσης

Η συσσώρευση συντριμμιών στους σωλήνες είναι ένας κοινός ένοχος πίσω από τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Με την πάροδο του χρόνου, σωματίδια όπως τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού και υπολείμματα τροφών μπορούν να συσσωρευτούν και να περιορίσουν τη ροή του νερού.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Τι βουλώνει τις αποχετεύσεις

 • Η κακή χρήση τουαλέτας και νιπτήρα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε φράξιμο. Το ξέπλυμα αντικειμένων όπως μαντηλάκια, προϊόντα γυναικείας υγιεινής, ρίψη χαρτιού υγείας, οδοντονήματα, μπατονέτες μπορεί εύκολα να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα.
 • Στην κουζίνα, το να ρίχνετε λίπος ή λάδια στον νεροχύτη μπορεί να στερεοποιηθεί και να δημιουργήσει επίμονα φράγματα.
 • Μια άλλη αιτία βουλώματος των αποχετεύσεων είναι οι ζημιές στις υδραυλικές υποδομές. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε παράγοντες όπως η μετατόπιση του εδάφους, οι ρίζες των δέντρων που εισβάλλουν σε σωλήνες ή η γήρανση και η διάβρωση σωλήνων.

Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή συσσώρευσης υπολειμμάτων και πρόκλησης μπλοκαρίσματος. Καθαρίζοντας τις αποχετεύσεις σε τακτική βάση, μπορείτε να αποφύγετε δαπανηρές επισκευές που μπορεί να προκύψουν από προβλήματα αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Συσσώρευση υλικών στους σωλήνες

Η συσσώρευση υπολειμμάτων υλικών σε σωλήνες προκαλεί βουλωμένες αποχετεύσεις. Για να αποφύγετε τέτοιες ενοχλήσεις, είναι απαραίτητο να αφαιρείτε τακτικά τα υπολείμματα από τους σωλήνες σας. Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων πριν βουλώσουν είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ενός υγιούς και αποτελεσματικού συστήματος αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Εάν αντιμετωπίζετε ήδη βουλωμένες αποχετεύσεις λόγω συσσώρευσης υπολειμμάτων, μπορείτε να μας καλέσετε για καθαρισμό αποχετεύσεων. έτσι θα διασφαλίσετε ότι τυχόν συσσωρευμένα υπολείμματα αφαιρούνται και απομακρύνονται αποτελεσματικά, αποκαθιστώντας τη σωστή αποστράγγιση και αποτρέποντας περαιτέρω επιπλοκές. Μην περιμένετε να βουλώσουν εντελώς οι αποχετεύσεις σας. λάβετε προληπτικά μέτρα για να τα καθαρίσετε πριν να είναι πολύ αργά. Η απόφραξη και ο καθαρισμός αποχέτευσης από τις συσσωματώσεις μέσα στους σωλήνες θα βελτιώσει την αποχέτευση και τη συνολική απόδοση του αποχετευτικού σας συστήματος.

Κακή χρήση τουαλετών και νεροχυτών

Η ακατάλληλη χρήση τουαλετών και νεροχυτών είναι μια κοινή αιτία βουλώματος των αποχετεύσεων. Είναι σημαντικό να προσέχουμε πώς χρησιμοποιούμε αυτά τα αποχετευτικά σημεία για να αποφύγουμε περιττά μπλοκαρίσματα. Η κακή χρήση των τουαλετών και των νεροχυτών έχει συχνά ως αποτέλεσμα βουλωμένες αποχετεύσεις, προκαλώντας ταλαιπωρία και πιθανή βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα. Για να αποφευχθεί η βουλωμένη αποχέτευση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τη σωστή χρήση της τουαλέτας και του νεροχύτη. Αποφεύγοντας τη ρίψη αντικειμένων που δεν πρέπει να πέφτουν στην αποχέτευση και αποφεύγοντας να ρίχνουμε λίπος ή μεγάλες ποσότητες σωματιδίων τροφής στον νεροχύτη, μπορούμε να διατηρήσουμε τη σωστή λειτουργία των αποχετεύσεων.

Ζημιές στην αποχετευτική γραμμή

Οι αποχετευτικές υποδομές που έχουν υποστεί ζημιά μπορεί να οδηγήσουν σε βουλωμένες αποχετεύσεις, προκαλώντας ταλαιπωρία και πιθανή ζημιά στο σπίτι σας. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε έγκαιρα τυχόν ζημιές στο αποχετευτικό σύστημα για να αποφύγετε αυτά τα ζητήματα. Οι σωλήνες που παρουσιάζουν διαρροή, για παράδειγμα, μπορεί επίσης να έχουν ως αποτέλεσμα βουλωμένες αποχετεύσεις. Η παραμέληση της ζημιάς στα αποχετευτικά ζητήματα μπορεί να φαίνεται αβλαβής στην αρχή, αλλά μπορεί τελικά να οδηγήσει σε πιο σημαντικά προβλήματα. Εάν αντιμετωπίζετε βουλωμένες αποχετεύσεις λόγω προβλημάτων στην αποχετευτική γραμμή, η επισκευή του υποκείμενου προβλήματος είναι το κλειδί για την αποφράξεις των αποχετεύσεων. Λαμβάνοντας γρήγορα μέτρα και επιδιορθώνοντας τυχόν ζημιές στην αποχετευτική σας υποδομή, μπορείτε να αποτρέψετε τα φράγματα και να διασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία των αποχετεύσεων σας. Θυμηθείτε, μια προληπτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση προβλημάτων αποχετευτικών εγκαταστάσεων θα βοηθήσει πολύ στη διατήρηση της υγείας και της λειτουργικότητας των αποχετεύσεων.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Όσον αφορά στον καθαρισμό αποχέτευσης, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τόσο στις μεθόδους DIY όσο και στην πρόσληψη επαγγελματία. Ο καθαρισμός αποχέτευσης DIY μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά μπορεί να μην αποφράσσει πάντα αποτελεσματικά τις αποχετεύσεις σας. Από την άλλη πλευρά, η πρόσληψη ενός επαγγελματία διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού και εγγυάται ότι δεν θα προξενήσει βούλωμα και σε άλλες αποχετεύσεις.

Πριν αποφασίσετε εάν θα αποφράξετε μόνοι σας τις αποχετεύσεις σας ή αν θα προσλάβετε έναν επαγγελματία, είναι σημαντικό να σταθμίσετε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά. Ο καθαρισμός αποχέτευσης DIY μπορεί να είναι οικονομικά αποδοτικός, αλλά εάν το φράξιμο επιμένει, μπορεί να καταλήξετε να ξοδέψετε περισσότερα σε δαπανηρές επισκευές. Η πρόσληψη επαγγελματιών, από την άλλη πλευρά, εγγυάται ότι οι αποχετεύσεις σας δεν θα είναι βουλωμένες και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν επιπλέον έξοδα.

Όταν επιλέγετε μεταξύ DIY και επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης, λάβετε υπόψη και άλλους παράγοντες. Ενώ μπορεί να μπορέσετε να διορθώσετε προσωρινά το πρόβλημα με ένα έμβολο ή ένα χημικό καθαριστικό υγρών αποχέτευσης, μια επαγγελματική εταιρεία αποχετεύσεων μπορεί να αντιμετωπίσει τη βασική αιτία του προβλήματος και να προσφέρει μακροπρόθεσμες λύσεις. Επομένως, όταν πρόκειται να αποφράξετε τις αποχετεύσεις σας, σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για τη συγκεκριμένη περίπτωσή σας. Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και πάρτε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Οι περιορισμοί των χημικών υγρών καθαριστικών αποχέτευσης

Ενώ τα καθαριστικά αποχέτευσης υγρών μπορεί να φαίνονται σαν μια βολική λύση για την απόφραξη των αποχετεύσεών σας, έρχονται με ορισμένους περιορισμούς. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα καθαριστικά μπορεί να μην είναι πάντα σε θέση να αποφράξουν εντελώς τις αποχετεύσεις σας. Αντί να βασίζεστε αποκλειστικά σε καθαριστικά υγρών αποχετεύσεων, καλό είναι να καλέσετε επαγγελματίες που ειδικεύονται στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε τον κίνδυνο ατελούς αποφράξεως και ενδεχόμενες δαπανηρές επισκευές από απροσδόκητες φθορές στις σωληνώσεις.

Τα καθαριστικά υγρών αποχέτευσης έχουν επίσης τη δυνατότητα να προκαλέσουν ζημιά στο υδραυλικό σας σύστημα. Τα σκληρά χημικά τους μπορούν να διαβρώσουν τους σωλήνες και να αποδυναμώσουν τη συνολική υποδομή. Για να διασφαλίσετε τη μακροζωία του αποχετευτικού σας συστήματος και να αποτρέψετε πιθανή ζημιά, είναι καλύτερο να επιλέξετε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης αντί για καθαριστικά αποχέτευσης υγρών. Κάνοντας αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εργασία θα γίνει αποτελεσματικά και χωρίς κινδύνους για το αποχετευτικό σας σύστημα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – Τα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών υπηρεσιών

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να ωφελήσουν πολύ τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι αυτές οι υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη μελλοντικών βουλωμάτων και μπλοκαρισμάτων. Καθαρίζοντας διεξοδικά τις αποχετεύσεις σας, οι επαγγελματίες διασφαλίζουν ότι αφαιρούνται τυχόν υπολείμματα ή συσσωρεύσεις, μειώνοντας τον κίνδυνο μελλοντικών προβλημάτων υδραυλικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον, μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης μπορεί να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει τυχόν υποκείμενα προβλήματα με το υδραυλικό σας σύστημα. Αυτή η προληπτική προσέγγιση βοηθά στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων προτού κλιμακωθούν. Επιπλέον, ο επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης μπορεί να βελτιώσει τη συνολική υγεία και ασφάλεια του σπιτιού σας. Εξαλείφοντας τη συσσώρευση και τα μπλοκαρίσματα, ελαχιστοποιείτε τον κίνδυνο προβλημάτων ποιότητας του εσωτερικού αέρα και ζημιών από το νερό που προκαλούνται από υπερχείλιση αποχετεύσεων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μέθοδοι καθαρισμού αποχέτευσης DIY μπορεί να είναι επιβλαβείς για το αποχετευτικό σας σύστημα ή ακόμη και για εσάς. Αντίθετα, μπορείτε να βασιστείτε στην τεχνογνωσία μιας επαγγελματικής υπηρεσίας καθαρισμού αποχέτευσης. Αυτό όχι μόνο σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι η εργασία γίνεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ και άλλες υπηρεσίες

Προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για να διατηρήσετε το υδραυλικό σας σύστημα σε άριστη κατάσταση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι άρτια εξοπλισμένοι για να χειριστούν οποιοδήποτε φράξιμο ή απόφραξη μπορεί να συναντήσετε.

Drain snaking

Υδροβολή

Κάμερα αποχέτευσης

 • Μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε είναι το drain snaking, όπου ένα μακρύ, εύκαμπτο σύρμα χρησιμοποιείται για να σπάσει και να αφαιρέσει τα φράγματα στους σωλήνες. Αυτός είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για την αποκατάσταση της σωστής ροής και την αποτροπή μελλοντικών αντιγράφων ασφαλείας.
 • Μια άλλη τεχνική που χρησιμοποιούμε είναι η υδροβολή, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση νερού υψηλής πίεσης για την ανατίναξη των συντριμμιών και της συσσώρευσης στους σωλήνες. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για επίμονα φράγματα που μπορεί να είναι ανθεκτικά σε άλλες μορφές καθαρισμού.

Εκτός από αυτές τις υπηρεσίες, παρέχουμε επίσης καθαρισμό αγωγών αποχέτευσης, επιθεωρήσεις κάμερας και προληπτική συντήρηση. Η υπηρεσία καθαρισμού της γραμμής αποχέτευσης που διαθέτουμε διασφαλίζει την εξάλειψη των μπλοκαρισμάτων στην κύρια γραμμή αποχέτευσης, αποτρέποντας τυχόν υπερχειλίσεις και διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος.

 • Με τις επιθεωρήσεις με κάμερα, μπορούμε να εντοπίσουμε τη θέση και την αιτία βουλωμάτων ή ζημιών σε σωλήνες, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε στοχευμένες λύσεις.
 • Και με την προληπτική συντήρηση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την ομαλή ροή των αποχετεύσεων εκτελώντας τακτικό καθαρισμό και συντήρηση για να αποτρέψετε την εμφάνιση βουλωμάτων εξαρχής.

Επιλέξτε μας για όλες τις ανάγκες καθαρισμού αποχέτευσης. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και στη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας του αποχετευτικού σας συστήματος. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ είναι μία πολύ σημαντική υπηρεσία για την υγεία των σωληνώσεων αλλά και της δικής σας.