Διάγνωση με κάμερα – Πώς λειτουργεί – Τιμοκατάλογος

Διάγνωση με κάμερα: πώς λειτουργεί 210 6000 500

Διάγνωση με κάμερα προβλημάτων σε αγωγούς

Όταν η αποχέτευσή σας βουλώνει υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πιθανοί ένοχοι που προκαλούν το πρόβλημα. Ένοχοι λοιπόν είναι πέτρες, ρίζες δέντρων και φύλλα, λίπη, υπολείμματα τροφίμων, χαρτιά, είδη υγιεινής και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μερικές φορές αν ξέρουμε την αιτία είναι και πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να αντιμετωπιστεί. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Αποφράξεις Χολαργός. Στην διάθεσή μας έχουμε υπερσύγχρονες κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Εισάγοντας τες στο εσωτερικό των σωληνώσεων είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε ακριβώς τι προκαλεί το πρόβλημα και γρήγορα να λυθεί.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Η βιντεοκάμερα που χρησιμοποιούμε έχει ένα υπέρυθρο σύστημα φωτισμού που περιέχει ένα μικρό πομπό. Η κάμερα ωθείται στον αγωγό και καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα. Ο τεχνικός βλέπει κατευθείαν αν είναι κάποιο σπάσιμο, ράγισμα, κατασκευαστικό θέμα ή ρίζες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική αντιμετώπιση που προσφέρουμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα στο 210 6000 500.

Η Αποφράξεις Χολαργός διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή φράξιμο του αγωγού.

Φράξιμο αγωγών προκύπτουν συνήθως από κακοτεχνίες, ρίζες κοντινού δέντρου που εισχωρούν στους αγωγούς, από ιζήματα λυμάτων κ.α. Όλα αυτά τα προβλήματα στους αγωγούς συχνά δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή τους, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι εγκατάστασης τους, ακόμα και δημιουργώντας σπασίματα σωληνώσεων που διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας, αναγνωρίζει την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας. Χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς. Έτσι θα συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήματα.

Καταγράφεται αν ζητηθεί σε DVD για να γίνεται αντιληπτό από τον υδραυλικό που θα το επισκευάσει αλλά και από σας ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί.

Διάγνωση με κάμερα: Τιμοκατάλογος

Από τι εξαρτάται το κόστος μιας διάγνωσης με κάμερα;

Το κόστος για μια διάγνωση με κάμερα καθορίζεται από το δίκτυο το οποίο θέλουμε να επιθεωρήσουμε, δηλαδή η τελική τιμή καθορίζεται από τα συνολικά μετρά της αποχέτευσης και την κατάσταση του δικτύου.

Επικοινωνήστε για μια προσφορά.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ

 

 

 

 

About the Author

Είμαι ο Γιώργος Ηλίας. Έχω σπουδάσει φυσική. Είμαι ο υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας των υπηρεσιών μας. More from this author »
Top